Even voorstellen: Christine Boogaerts, virtuele assistente voor zaakvoerders van kleine ondernemingen. Onder de naam binoom bouwde ik na twintig jaar werkervaring een nieuwe zaak uit. Mijn sterktes? Een brede professionele achtergrond en een eerlijke no-nonsense­werkhouding, gekruid met organisatorisch en administratief inzicht. Als meedenkende partner help ik kleine ondernemingen bij de praktische ondersteuning van hun zaak.

 

Van vele markten thuis

Leergierig en breed geïnteresseerd: zo kunt u mijn werkhouding het best omschrijven. Vanuit die houding verkende ik gedurende twintig jaren uiteenlopende sectoren, zowel als zelfstandige als bediende. Ik deed ervaring op in de media, telecom, marketing, bouw, sociale economie, … Enkele functies? Assistente van de woordvoerder van een groot telecombedrijf, HR-verantwoordelijke van kmo’s, ondernemerscoach van startende zelfstandigen, … Kortom: ik verwierf een brede kennis van administratie, HR, IT, marketing en coaching.

Gebrand om u te helpen

Na enkele jaren vond ik een nieuwe drijfveer: mijn brede algemene bagage en kennis inzetten ten voordele van kleine bedrijven. Daaruit werd binoom geboren. Duurzame, virtuele samenwerkingen met kleine ondernemingen die op dezelfde golflengte zitten? Mijn droomjob!

Graag een onderneming die groeit en bloeit? Laat míj uw taken tot een goed einde brengen.

 

"Vorig jaar startte ik een tweede bedrijf op en de administratie groeide me al snel tot boven het hoofd. Toen kwam ik in contact met Christine. Ik kan bij haar terecht voor een hele brede ondersteuning: vertalingen, afspraakplanning, opvolging van netwerkbijeenkomsten, bijstand bij de organisatie van webinars, vergaderingen en workshops, enz. De communicatie verloopt vlot, het werk wordt goed opgevolgd en de deadlines worden nagekomen. Het is een hele opluchting om in alle vertrouwen taken uit handen te kunnen geven om me beter te kunnen focussen op mijn klanten."

Greet Bunnens
Personal Branding Strategist | Business mentor

Christine heeft een professionele en stijlvolle aanpak. Alles is tot in de puntjes in orde. Extra troef is dat zij ook een zeer aangename persoonlijkheid heeft.

Ann Jacob
Legal Interim Manager

 

Ik heb Christine leren kennen als een zeer bekwame dame, iemand die orde heeft, zelf initiatief neemt en vooral heel begaan is met mijn administratie.  Ze denkt duidelijk mee om mijn leven gemakkelijker te maken.  Christine begrijpt meer dan wie ook de chaos in mijn hoofd en kan dit subliem vertalen naar haar rustig karakter.  De eerste taken waren beperkt, maar gaandeweg durf ik meer en meer afgeven, net omdat het vertrouwen in haar kennis en goedheid groot is.
Binnenkort komen er nog wat extra taken bij, zodat ik me nog meer op mijn zaak en mijn passie kan focussen.
Christine, je bent er eentje uit de duizend!

Mieke Cassiers
Zaakvoerster van Chocola-Tuti