Hoe ik elke dag tijd win in mijn Outlook mailbox.

Het is een hele poos stil geweest op mijn blog.  Vorig jaar kondigde ik grote plannen aan waarvan de uitgave van mijn e-boek 'Social Media Marketing voor freelancers' de eerste stap was.  Maar ondertussen is er veel gebeurd.  Op gezondheidsvlak gingen er oranje knipperlichten branden en moest ik een keuze maken: blijven werken aan het hoog tempo waaraan ik bezig was of terugschakelen.  "Met je gezondheid kan je niet gokken" zei mijn dokter. 

Terugschakelen dus. Hoe moest dat dan?

Mijn blog op een lager pitje zetten, was hiervan een onderdeel.  En dus was het hier wat stil.

Volgen er nog blogs of niet?  Ja, vast wel.  Alleen zal het wat afhangen van de werkdruk.  En ik weet dat de regel is dat je best een constante flow aanhoudt bij het bloggen alleen is dit een duidelijk geval van nood breekt wet ...  Want we moeten onszelf toch ook alive and kicking houden, hé. :-)

Maar je kwam hier voor een tip! De tip dus waarmee je heel wat tijd kan winnen in je Outlook mailbox. In onderstaand filmpje toon ik even hoe het werkt.  Veel kijkplezier en zorg ook goed voor jezelf!