Speeltijd in mijn blog met MailChimp

Het internet is een speeltuin voor ondernemers.  Als er één ding is waaraan het hen niet ontbreekt dan zijn het namelijk ideeën.  Om ideeën in de praktijk om te zetten, heb je vaak wat hulp nodig. En... taratataaaaah... daar heb je het internet onder je vingers wachtend op de juiste zoekterm om je ter hulp te schieten.

ik stuur je nieuwsbrieven met MailChimp.jpg

Wonderlijk wat je allemaal kan vinden in die grote hooiberg.  Vaak kosteloos of voor een vriendenprijsje.  Zo had ik vandaag het idee om bezoekers van deze website de mogelijkheid te geven zich te abonneren op mijn blog.  Tenzij we geconnecteerd zijn via Twitter of LinkedIn of je een RSS feed hebt, kan je enkel raden wanneer hier een nieuw artikel verschijnt.  En zie hier... dankzij de hulp van internet en de gratis MailChimp software, is het een apenkunstje geworden om hier een oplossing voor te bieden.

Dus, voel je vrij om je in te schrijven in de kantlijn van mijn blog en ik stuur je graag de nieuwste artikels door.  Op naar een volgend idee...