Spiksplinternieuw

Als kind was ik altijd heel blij wanneer ik als huistaak een opstel meekreeg.  Spelen met woorden, een verhaal vertellen... ik vond het een plezier.  Als solo-ondernemer ervaar ik het dan ook als een bonus dat ik vanaf nu via deze blog kan vertellen over mijn ervaringen als ondernemer, over interessante boeken die ik als boekenwurm kan aanraden, over tips uit mijn vakgebied die ik kan delen, enz.

En over interessante boeken gesproken: Calimeromarketing 3.0 is uit.  We hebben er even op moeten wachten want de auteur, Karen Romme, werd enkele maanden geleden door een snode inbreker beroofd van haar laptop.   De uitgave werd hierdoor vertraagd.  Maar nu is ie er!  Online besteld en netjes op tijd gebracht door de Nederlandse Posterijen prijkt hij nu op mijn nachtkastje.  Ik ben er meteen ingedoken.  Het is grotendeels een opfrissing van de twee voorbije uitgaves maar toch met dat ietsje extra zoals de tips rond Twitter. Het spoort mij alleszins aan om ook de ‘Tweetswereld’ te verkennen.  

En zo kan iedere Calimeromarketeer uit dit boek halen wat hem aanspreekt. Voor de nog-niet-ingewijden: een Calimeromarketeer is een kleine ondernemer die ervoor kiest zichzelf in te zetten als belangrijkste marketinginstrument van zijn bedrijf.  Een aanrader dus voor alle micro-ondernemers.

Veel leesplezier!

Christine