Het werk van een kleine ondernemer is nooit af. U moet uw boekhouding bijhouden, uw marketing bijspijkeren, IT-problemen fiksen, … Nochtans hoeft het niet zo druk te zijn. Wat dacht u ervan om uw werklast te verminderen en tijd over te houden? Vertrouw uw administratieve taken toe aan binoom.

binoom.JPG

Geef uw taken uit handen

Of u nu een eenmanszaak bent of een zelfstandige met eigen personeel: uw onderneming brengt een hele papiermolen met zich mee. Hebt u geen administratieve duizendpoot in dienst? Dan worden deze opdrachten al vlug een last. De oplossing ligt nochtans voor de hand: besteed uw taken uit.

Uiteraard laat u niet iedereen in uw papieren kijken. U zoekt dan ook een partner die u vertrouwt. Ik bouw graag een duurzame samenwerking met u op. Zo rekent u op iemand die voeling heeft met uw bedrijf. En geeft u met een gerust hart uw papieren uit handen.

Wat u wint? Tijd!

Administratie vreet vooral tijd. En dus haalt u opgelucht adem zodra ik die hete aardappel van u overneem. U hoeft immers geen gaatje in uw agenda te vinden voor die vergadering met uw boekhouder. En u vult uw avonden leuker in dan met administratieve rompslomp. Kortom: u houdt meer tijd over voor uw klanten, uw werk en … uzelf.

Binoom brengt u meer op

Nog meer winst? Als professional heb ik een brede bagage in alle sectoren die belangrijk zijn voor uw kleine onderneming. En dus werkt u vanaf nu ook efficiënter. Hebt u taken die een diepgaande kennis vragen? Dan schakel ik een externe specialist in. En treed ik op als coördinator, zodat u maar één aanspreekpunt hebt.

De kers op de taart: u wint ook op het vlak van personeel. Mijn externe hulp brengt immers geen vaste personeelskosten of extra personeelsadministratie met zich mee. En nam vroeger een van uw werknemers de administratieve taken voor zijn rekening? Dan kunt u zijn talenten vanaf nu slimmer inzetten.

Een duurzaam partnerschap

Waarom de naam binoom? Omdat ik meer bied dan puur uitvoerend secretariaatswerk. De naam is symbolisch gekozen. Een binoom bestaat uit twee leden met complementaire competenties, die zich samen inzetten voor hetzelfde doel. Zo zie ik ook onze samenwerking: als een duurzaam partnerschap dat uw onderneming vleugels geeft.

Ik bied mijn diensten niet als een vaststaand pakket aan, maar overloop samen met u waar uw onderneming behoefte aan heeft. Dat vormt de basis van onze verdere samenwerking. Die is mogelijk vanaf een aantal uur per week, met aandacht voor uw wensen en de meest drukke momenten voor uw onderneming. U wint een meedenkende partner, die een eerlijke prijs aanrekent.

Meer tijd overhouden voor uw klanten, uw onderneming en uzelf? Neem contact met me op en we bekijken de mogelijkheden.