Wees gerust: torenhoge bedragen treft u niet op mijn offerte. Wél een tarief dat perfect past bij uw kleine onderneming.

Zo gaan we te werk:

1. Eerste gesprek

Elke kleine onderneming is verschillend. En dus bespreken we eerst wat uw specifieke noden zijn, en welke resultaten u wilt boeken. Tijdens een eerste gesprek (persoonlijk, via Skype of telefoon) luister ik naar uw verhaal, en overloop ik met u welke taken u het liefst uitbesteedt. Daarna gaan we samen op zoek naar de oplossing.

2. De samenwerkingsafspraken

U kiest zelf welke samenwerkingsvorm u het best ligt: een offerte per opdracht of een samenwerkingscontract. Uw uiteindelijke factuur is 100 procent aftrekbaar.

gdfgfgfgdfgfgdfdggfd

3. Start!

Hebben we een deal? Dan ga ik meteen aan de slag. De meeste taken en diensten neem ik zélf in handen. Voor sommige projecten hebt u uiteraard diepgaandere expertise nodig – denk maar aan een webmaster voor uw webshop. Ook die projecten neem ik graag voor mijn rekening, als coördinator. Ik verzorg de contacten met externe dienstverleners, zodat u één afgewerkt resultaat krijgt. Zonder dat u tijd verliest door met iedere specialist afzonderlijk te communiceren.

Terugkerende rapportering en evaluatie

Blijf optimaal op de hoogte. Ik zorg voor een dagelijkse rapportering van de gepresteerde diensten en uren. Zo behoudt u het overzicht.  

Meer weten? Bel me dan gerust even op